ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Вересня, 2023 р., 08:00
Шановні працівники нафтової та газової промисловості Тульчинщини!
09 Вересня, 2023 р., 18:12
Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк відвідав Городківську  ДЮСШ, на базі якої відбувся відкритий турнір  Городківської громади з гирьового спорту, який присвячений Дню фізичної культури та спорту України. Очільник району привітав спортсменів та їх тренерів зі сьогоднішнім святом.
09 Вересня, 2023 р., 17:05
На центральному стадіоні смт.Кирнасівки Тульчинської громади, у День фізичної культури та спорту України, привітали учасників другого туру чемпіонату Вінниччини з футболу серед аматорських команд, які представляють футбольну Тульчинщину на обласному рівні – ФК «Поділля» Кирнасівки та ФК «Поділля» Крижопіль.
09 Вересня, 2023 р., 09:00
Моїй рідній Вінниці – 660!
08 Вересня, 2023 р., 18:00
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом із народною депутаткою України Іриною Борзовою передали спеціалізований автобус та крісла колісні для одного з медзакладів, де громадяни проходять реабілітацію.
08 Вересня, 2023 р., 15:31
8 вересня 2023 року у день святкування Різдва Пресвятої Богородиці у с.Вишківці Брацлавської територіальної громади відкрито новий  храм Православної церкви України. Під час урочистого молебну  Протоієрей отець Георгій  здійснив освячення приміщення храму, а також висловив слова молитви за здоров’я наших Захисників та Захисниць, які сьогодні виборюють незалежність нашої країни та торують важкий шлях до перемоги над ненависним ворогом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь