ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2023 р., 12:47
Якщо у соцмережі ви отримали таке повідомлення, не поспішайте: переконайтеся, чи справді вашому товаришу потрібна фінансова допомога.
06 Вересня, 2023 р., 12:46
DIGITALEUROPE у співпраці з Європейською комісією та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України відправили в Україну понад 1 000 технічних пристроїв: ноутбуків, планшетів, телефонів. Передача відбулася через Механізм цивільного захисту ЄС у межах першого етапу кампанії #LaptopsForUkraine.
06 Вересня, 2023 р., 12:44
Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, це три фури з найнеобхіднішим обладнанням і витратними матеріалами для медзакладів області.
06 Вересня, 2023 р., 08:13
У серпні Національна соціальна сервісна служба почала перевіряти фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, які отримують від держави допомогу на проживання. Ця тема порушувалася на нещодавньому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО.
06 Вересня, 2023 р., 08:12
Відповіді на ці питання (й не тільки) – від відомого українського патофізіолога, генетика, завідувача відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології імені Богомольця НАН України Віктора Досенка, який вже вдруге став гостем подкасту «Простими словами» від The Village Україна.
06 Вересня, 2023 р., 08:07
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces повідомляє:
05 Вересня, 2023 р., 15:55
Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.
05 Вересня, 2023 р., 14:51
5 вересня Начальник ОВА Сергій Борзов привітав учасників семінару «Технічна підтримка реалізації субпроєктів Програми з відновлення України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь