ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2023 р., 14:28
18 серпня 2023 року заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий і головний спеціаліст відділу гуманітарного розвитку та з загальних питань управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації Наталія Справник  взяли участь в обласній онлайн-нараді під головуванням першого заступника Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталі Заболотної, яка наголосила на важливості створення умов для інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами на рівні територіальних громад. Також у своєму виступі Н. Заболотна наголосила на першочерговості виконання заходів щодо забезпечення належної організації роботи інституції – «асистент дитини»  в стислі терміни до 1 вересня 2023 року.
18 Серпня, 2023 р., 14:27
В Тульчинському районі тривають кущові наради щодо виконання заходів з мобілізації. Сьогодні, 18 серпня 2023 року,  під головуванням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, в актовому залі міської ради спілкувались з даного питання із старостами старостинських округів Тульчинської, Брацлавської та Шпиківської громад, керівниками підприємств, які розміщені в даних громадах. В нараді також взяли участь тво начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко, заступник начальника Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Андрій Лелека, начальник Тульчинського районного відділу СБУ Ігор Кривонос, офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП Вадим Пилявець, голови Тульчинської,  Брацлавської та Шпиківської громад.
18 Серпня, 2023 р., 14:18
До участі запрошуються ті, хто поділяє європейські цінності, прагне дізнатися більше про Європейський Союз, а також знайти однодумців з якими можна втілювати спільні ініціатив та разом створювати майбутнє України як європейської держави Учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.
18 Серпня, 2023 р., 11:52
Інформуємо, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з міжнародною некомерційною організацією IREX, у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо».
18 Серпня, 2023 р., 11:30
Начальник ОВА Сергій Борзов разом з народною депутаткою Іриною Борзовою передали головам районних військових адміністрацій 3659 рюкзаків від «UNICEF».
18 Серпня, 2023 р., 09:08
Безоплатна правова допомога стала ПРАВНИЧОЮ.
18 Серпня, 2023 р., 08:11
За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна провела нараду з головами територіальних громад щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року.
18 Серпня, 2023 р., 08:10
особового складу / personnel ‒ близько/ about 256510 (+460) осіб ліквідовано / persons were liquidated,
18 Серпня, 2023 р., 08:09
Перед вами перший дайджест регіональних новин в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь