ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Червня, 2024 р., 15:25
Сьогодні 24 червня Начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком було проведено апаратну нараду. На нараді були присутні заступники начальника РВА Володимир Скалій, Сергій Чепернатий,  начальники управління, відділів, служб та головні спеціалісти районної державної адміністрації.
24 Червня, 2024 р., 15:22
Начальник ОВА Сергій Борзов привітав спортсменів Вінниччини з успішними виступами на чемпіонатах Європи!
24 Червня, 2024 р., 15:14
Сьогодні 24 червня начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк привітав державних службовців із професійним святом – Днем державної служби!
24 Червня, 2024 р., 14:17
Посвідчення ветерана в застосунку, а не в кишені.
24 Червня, 2024 р., 11:36
Якщо ви потрапили у складну життєву ситуацію і маєте проблеми із сплатою житлово-комунальних послуг, можна скористатися програмою субсидій.
24 Червня, 2024 р., 10:21
З настанням теплої погоди та відповідної вологості у лісах нашого району, зазвичай, з'являється велика кількість грибів. Більшість громадян полюбляють відпочинок у лісі та можливість назбирати лісові дари для подальшого споживання. Дехто впевнено вважає себе знавцем грибів, інші ж навпаки не впевнені у своїх знаннях. Також виникають ситуації, коли їстивні гриби мутують і несуть небезпеку. Тому при можливих сумнівах у визначенні гриба - краще не брати його та не вживати у їжу. Бережіть своє здоров'я та своїх близьких.
23 Червня, 2024 р., 15:25
Ситуація в енергетичному секторі Вінницької області, підготовка до осінньо - зимового періоду, лідируючі галузі економічного розвитку регіону, аграрний сектор, реабілітаційна медицина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь