ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2024 р., 16:10
На сьогоднішній день питання впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності. Наразі гостро постає питання енергозбереження  серед населення та, відповідно, економії енергоресурсів, у тому числі споживання електроенергії. Адже це не лише економічна вигода для споживачів та зменшення навантаження на електричні мережі, а також збереження довкілля для наших нащадків.
22 Липня, 2024 р., 15:31
Благодійна організація першої леді «Фундація Олени Зеленської» організувала відпочинок та оздоровлення у «Артек-Буковель» для 131 дитини з 31 великої прийомної родини, що проживають на Вінниччині.
22 Липня, 2024 р., 11:34
Після відвідування наших  воїнів-земляків на Сході де було передано 8-й за ліком автомобіль для потреб Збройних сил України, підтримка наших Захисників та Захисниць  продовжилась реалізацією ІІІ Благодійного  турніру з міні-футболу серед команд Силових структур Тульчинського району в рамках Благодійного проєкту «Кубок Нескорених».
22 Липня, 2024 р., 09:54
Координаційний центр КМУ розширює поле присутності системи на рівень громад.
19 Липня, 2024 р., 15:26
У присутності Президента Володимира Зеленського міністр оборони України Рустем Умєров та міністр оборони Великої Британії Джон Гілі підписали Угоду між урядами країн щодо офіційної кредитної підтримки в розвитку оборонних спроможностей України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь