ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2023 р., 08:06
Літо. Спека. У будинках активно гудуть кондиціонери, а на моніторах диспетчерів «Укренерго» стрімко росте показник споживання. Станом на 16:00 українці вже перетнули поріг вечірнього максимуму споживання за вчорашню добу.
06 Липня, 2023 р., 16:35
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у презентації автошкіл, адаптованих до потреб людей з інвалідністю.
06 Липня, 2023 р., 15:28
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.    
06 Липня, 2023 р., 15:17
Вже другий рік поспіль в умовах повномасштабної війни в області розпочинаються жнива. Ситуація залишається досить напруженою не тільки на фронті, а й в економіці.
06 Липня, 2023 р., 14:28
Сьогодні, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна взяла участь у розширеній нараді з представниками культури Вінниччини в креативному просторі «Щедрик».
06 Липня, 2023 р., 14:15
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 30 червня  2022 року № 460/2022 лейтенанта, Харука Віталія Сергійовича нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).
05 Липня, 2023 р., 16:19
Сьогодні, 5 липня 2023 року в Крижопільській громаді була організована зустріч з родинами Захисників та Захисниць громади. Дані візити відбуваються в рамках програми, яка ініційована начальником обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим. Під час першого етапу зустрічей від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації було роздано понад чотириста наборів. Зараз триває друге коло зустрічей під час якого роздано 120 наборів.
05 Липня, 2023 р., 15:43
З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, відповідно до графіку, керівництвом районної військової адміністрації продовжуються здійснюватись виїзні прийоми громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь