ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2024 р., 17:00
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президенткою Європейського парламенту Робертою Мецолою в Києві. На зустрічі обговорили ситуацію на фронті, оборонну підтримку, плани російських окупантів, євроінтеграцію України та Глобальний саміт миру. Про це лідери повідомили під час спільного спілкування з представниками ЗМІ.  
09 Травня, 2024 р., 16:45
Сьогодні, у День Європи, Президент Володимир Зеленський взяв участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів.
09 Травня, 2024 р., 15:42
Для ветеранів війни і членів їхніх сімей, родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Міністерством у справах ветеранів України запроваджена «Єдина ветеранська лінія».
09 Травня, 2024 р., 15:00
Президент Володимир Зеленський у День Європи взяв участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. На заході також були присутні: Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, народні депутати, урядовці, представники українських та іноземних органів самоврядування.
09 Травня, 2024 р., 14:00
Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, учора на засіданні обласної комісії погодили кандидатури сорока стипендіатів. Серед яких:
09 Травня, 2024 р., 12:00
Ми - нація!
09 Травня, 2024 р., 10:32
Начальник ОВА Сергій Борзов привітав переможців і призерів змагань з волейболу серед юнаків.
09 Травня, 2024 р., 10:24
Вступ України до ЄС вигідний не тільки українцям, але і самому Євросоюзу. І більшість громадян країн ЄС це чудового розуміють. Вони достатньо відкриті до ідеї приєднання України, а теза про те, що ЄС не зацікавлений у приєднанні - це «вкид», який поширює російська пропаганда в країнах ЄС.
09 Травня, 2024 р., 09:44
9 травня разом із країнами Євросоюзу ми відзначаємо День Європи.
09 Травня, 2024 р., 09:42
8 травня, на базі Тульчинської районної військової адміністрації відбулось засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю заступників начальника РВА Володимира Скалія та Сергія Чепернатого, працівників управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, представників територіальних громад та представників громадської організації «Джерело Надії України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь