ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2019 р., 12:01
21 жовтня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
21 Жовтня, 2019 р., 11:53
В суботу, 19 жовтня 2019року, з ініціативи відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації, районної організації ВФСТ «Колос» та фінансової підтримки Тульчинського міського голови Валерія Весняного в спортивному залі Тульчинської ДЮСШ зібрались любителі волейболу, представники п’яти волейбольних команд району, щоб розіграти Кубок з волейболу пам’яті Івана Голишівського.
21 Жовтня, 2019 р., 08:41
ВІДДІЛ ТУЛЬЧИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ
18 Жовтня, 2019 р., 15:50
Сьогодні, 18 жовтня 2019 року  представниками управління соціального захисту населення райдержадміністрації та територіального центру соціального обслуговування проведено перевірку забезпечення твердим паливом на осінньо-зимовий період одиноких пристарілих громадян, в с.Бортники , також відвідано сім’ї , де проживають особи з  інвалідністю та надано їм відповідні роз’яснення  по питаннях пільг та субсидій. Також були розглянуті звернення громадян та надано послуги перукаря.
18 Жовтня, 2019 р., 10:51
За ініціативи відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації вшосте поспіль 16 жовтня на центральному стадіоні стартувала VI Спартакіада серед вищих навчальних закладів м. Тульчина.
18 Жовтня, 2019 р., 08:55
17.10.2019р. управлінням соціального захисту населення проведено семінар – нараду із організаціями надавачами житлово-комунальних послуг, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та керівником АТ «Ощадбанк» по наданню пільг та житлових субсидій на житлово-комунальні послуги.
18 Жовтня, 2019 р., 08:54
17 жовтня 2019 р. голова районної державної адміністрації Чуба  Віталій Володимирович та начальник відділу освіти, молоді і спорту Чепернатий Сергій Володимирович привітали віце-чемпіона світу з вільної боротьби Ратушняка Сергія Миколайовича із здобуттям почесного звання на чемпіонаті світу серед ветеранів, який відбувся у м.Тбілісі (Грузія).
17 Жовтня, 2019 р., 12:48
Вчора, 16 жовтня 2019 року,  робочою групою завершено об’їзд-огляд стану готовності навчальних закладів до опалювального сезону, який проходив під  керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського.
17 Жовтня, 2019 р., 11:46
Учасники бойових дій мають право на безкоштовний проїзд:
17 Жовтня, 2019 р., 11:11
15 жовтня службою у справах дітей райдержадміністрації, спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представником Кинашівської сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї» на території Кинашівської територіальної громади. У ході проведення рейду обстежено умови проживання 2 сімей, в яких проживає та виховується 9 дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, про що складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов. Проведено профілактичні бесіди щодо належного виховання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь