ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2019 р., 10:29
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва району!
08 Листопада, 2019 р., 10:15
7 листопада 2019 року у Тульчинському районному будинку культури відбулися урочистості та концертна програма «У творчості квітни, Вкраїно!» до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участю творчих колективів Тульчинського коледжу культури.
07 Листопада, 2019 р., 11:24
6 листопада  працівники райдержадміністрації та районної  ради  під керівництвом першого заступника голови айдержадміністрації Олега Боровського  вз'яли участь у прибиранні та приведенні у належний санітарний стан території навколо адмінбудівлі. Таким чином, з метою забезпечення чистоти і порядку держслужбовці  прибирали газони, впорядковували квітники та здійснили посадку осінніх квітів, приводили у належний стан автостоянку.
06 Листопада, 2019 р., 15:19
05.11.2019 року спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації проведено зустрічі з жителями с. Печера, с. Даньківка та с. Петрашівка. В ході зустрічей, до відома жителів громади доведено інформацію про зміни в законодавстві та надано роз’яснення щодо призначення державних допомог, субсидій та пільг.
05 Листопада, 2019 р., 15:21
Повідомляємо вам про те, що з 1 січня 2020 року закривається відділ статистики у Тульчинському районі. У зв’язку з цим  всі форми статистичної та фінансової звітності респонденти мають подавати в електронному вигляді, а у разі відсутності такої можливості подавати на паперових носіях  або направляти поштою з обов’язковим урахуванням кінцевого терміну подання звітності безпосередньо до центру «Єдине вікно» Головного управління статистики у Вінницькій області за адресою:
05 Листопада, 2019 р., 12:42
2 листопада 2019року в м. Вінниця в спортивному комплексі «Колос» проводився Кубок області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. В змаганнях прийняли участь збірні команди з м. Вінниці «Динамо», «Сакура», «Спартак», м. Хмілника та райони: Тростянецький, Крижопільський, Барський, Тульчинський, Хмільницький район. В командному заліку 1 місце посіла збірна команда Тульчинського району, 2 місце посіла збірна команда м. Вінниці»Динамо», 3 місце посіла збірна команда Тростянецького району. В особистому заліку тульчинці посіли слідуючі призові місця :
05 Листопада, 2019 р., 12:41
У Тульчинських волейболістів розпочинається активний сезон спортивних змагань 2019-2020років.
04 Листопада, 2019 р., 11:42
4 листопада 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
01 Листопада, 2019 р., 15:13
1 листопада 2019 року в м. Тульчині відбулись районні урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери. Учасників урочистого зібрання привітали голова районної державної адміністрації Віталій Чуба, заступник голова районної ради Надія Григорьєва, керуюча справами Тульчинської міської ради Леся Косенко. Кращих працівників соціальної сфери району було нагороджено почесними грамотами та матеріальними винагородами. Відзначені також ветерани соціальної сфери, яким було вручено нецільову матеріальну допомогу.
01 Листопада, 2019 р., 11:07
Реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь