ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2019 р., 08:52
31 жовтня 2019 року  проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання  насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю працівників управління соціального захисту населення, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації, начальника Тульчинського РВ філії ДУ « Центр пробації» у Вінницькій області, представників спеціалістів  райдержадминистрації, представники Тульчинської ОТГ.
30 Жовтня, 2019 р., 15:39
Громадськими радниками можуть бути представники сервісних організацій, органів місцевого самоврядування чи виконавчої влади, а також студенти юридичних факультетів, які навчаються в обласних центрах, але час від часу повертаються до своїх громад, де можуть надавати консультації. Окрім того, досить успішно функції громадських радників можуть брати на себе соціальні працівники та волонтери, адже вони мають навички комунікації з людьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, а також працівники бібліотек, шкільні вчителі правознавства та лідери громадської думки тощо. Власне, громадським радником може бути представник будь якої професії, якщо в нього є можливість навчатись та бажання реалізовувати себе в громаді. 
30 Жовтня, 2019 р., 15:33
З метою   забезпечення підвозу учнів   до закладів освіти,  відповідно державної  програми «Шкільний автобус»   відділом освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації  придбано через систему «PROZORRO»  автобус  «АТАМАН»    
30 Жовтня, 2019 р., 14:55
30.10.2019 року, відбулось позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. На розгляд дорадчого органу було винесено життєво важливі питання, що стосуються захисту прав та інтересів дітей району зокрема: щодо влаштування дітей, які позбавленні  батьківського піклування  до прийомної сім’ї та влаштування до Комунального некомерційного підприємства   «Тульчинського обласного спеціалізованого будиночку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної»
30 Жовтня, 2019 р., 10:26
26-27 жовтня у місті Луцьк відбувся  Міжнародний традиційний турнір з бойових мистецтв " PRIDE". В аматорській частині змагань прийняли участь близько 200 учасників з України та інших країн. На даному турнірі тульчинські бійці здобули 5 нагород: 2 золоті , 1 срібну та 2 бронзові.
29 Жовтня, 2019 р., 16:16
«Доказ істинності будь-якого покликання – любов до важкої роботи, якої воно вимагає»,- сказав свого часу відомий економіст Л. Сміт. А любов до роботи, поєднана із фаховою професійною підготовкою, є запорукою вдалих результатів праці. Саме такими принципами у своїй справді нелегкій роботі керуються лісівники Вінниччини.
28 Жовтня, 2019 р., 16:34
Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян.
28 Жовтня, 2019 р., 16:16
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до постанови КМУ від 21.08.2019 р. №768  змінено порядок повідомної реєстрації галузевих, міжгалузевих угод, колективних договорів та угод, змін і доповнень до них.
28 Жовтня, 2019 р., 16:11
28 жовтня 2019 року в м. Тульчині з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників у роки Другої світової війни відбувся мітинг та театралізоване дійство біля меморіалу «Слава» за участю голови райдержадміністрації Віталія Чуби,   першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, заступника голови районної ради Надії Григорьєвої,  першого заступника Тульчинського міського голови Івана Костюка, заступника міського голови Алли Поваляєвої, голови ветеранської організації Казиміра Жуковського, керівників і працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, міської ради, державних установ і організацій, керівників і представників громадських формувань та районних ЗМІ.
28 Жовтня, 2019 р., 11:33
28 жовтня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь