ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Жовтня, 2019 р., 11:32
В Україні в обласних центрах та великий містах рівень доступу до професійних юристів досить високий, заклади освіти кожного року випускають нових спеціалістів, і майже кожне місто може похвалитись чисельними вивісками «адвокат». Але водночас багато громад не мають вільного доступу до таких спеціалістів – віддалені гірські села, невеликі населенні пункти, «вимираючі» сільські райони, вразливі та закриті спільноти, малозабезпечені громадяни тощо. Ця нерівномірність розподілу змушує громадян шукати інші шляхи отримання правової допомоги. 
28 Жовтня, 2019 р., 11:28
20 жовтня Уряд затвердив постанову № 878 "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 і від 27 липня 1998 р. № 1156", якою вніс зміни до порядку призначення субсидій, а саме:  - дитячим будинкам сімейного типу за рішенням комісії надано право отримувати субсидію на понаднормову площу житла (не більш як на 50 відсотків).
28 Жовтня, 2019 р., 09:48
Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні наші визволителі, земляки!
25 Жовтня, 2019 р., 14:45
Від імені районної державної адміністрації і районної ради вітаємо працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
24 Жовтня, 2019 р., 16:48
Головною метою діяльності державної служби зайнятості є допомога людям у пошуку роботи, а роботодавцям – у добрих працівниках. Сьогодні успішність на ринку праці залежить від того, якими знаннями, вміннями і навичками володіє людина. 
24 Жовтня, 2019 р., 16:16
24.10.2019 року, відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. На розгляд дорадчого органу було винесено цілу низку життєво важливих та відповідальних питань що стосуються захисту прав та інтересів дітей району зокрема: щодо доцільності призначення опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування, щодо  припинення здійснення соціального супроводу сімей які перебувають на обліку сімей що опинилися в складних життєвих обставинах Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, щодо доцільності надання висновків до суду про доцільність позбавлення батьківських прав, здійснення соціального супроводу сімей які перебувають на обліку сімей що опинилися в складних життєвих обставинах Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  щодо вчинення правочинів від імені та в інтересах малолітніх дітей.
24 Жовтня, 2019 р., 08:48
23.10.2019 року, при районній державній адміністрації,  відбулось чергове  засідання районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
23 Жовтня, 2019 р., 16:20
Сьогодні, 23 жовтня 2019 р. голова Тульчинської районної державної адміністрації Чуба  Віталій Володимирович сердечно привітав зі здобуттям одразу 2-х нагород з боротьби вільної та греко-римської  серед ветеранів (дивізіон "G") Склярука Василя Кириловича, ветерана спорту смт.Кирнасівка, який у свої 70 гідно захистив честь України на світовому форумі у м.Варшава (Польща).
22 Жовтня, 2019 р., 14:05
18 жовтня в м. Тульчині пройшла всеукраїнська акція присвячена до Євроаейського дня протидії торгівлі людьми « Потрапив в рабство? Звернись. Отримай допомогу." 
21 Жовтня, 2019 р., 14:41
Новий тариф АТ «Вінницягаз» на доставку газу дозволить компанії проводити безкоштовну заміну застарілих лічильників газу, створити обмінний фонд лічильників для населення, а також закупити необхідні матеріали для проведення комплексного приладового обстеження та поточного ремонту газових мереж.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь