ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2019 р., 14:33
15 листопада   поточного року мультидисциплінарною командою в складі представника управління соціального захисту населення, соціального робітника з обслуговування будівель та споруд, перукаря та швеї здійснено виїзд до с.Петрашівка, де проведено перевірку забезпечення твердим паливом на осінньо-зимовий період одиноких пристарілих громадян,  потребуючим проведено дрібні ремонтні роботи, підопічним  надано послуги перукаря, прийнято замовлення для роботи швеї та вручено набори фруктів .
15 Листопада, 2019 р., 14:30
14.11.2019 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості відбулася презентація Тульчинського районного військового комісаріату.
14 Листопада, 2019 р., 15:57
14 листопада 2017 року в м. Тульчині в приміщенні музичної школи відбулись районні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства за участю міського голови Валерія Весняного, начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрія Зубченка, керівників та працівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, управлінь, відділів, установ, вищих навчальних закладів району, представників районних ЗМІ та ін.
14 Листопада, 2019 р., 13:50
В рамках діяльності робочої групи з питань проведення спільних  районних профілактичних рейдів», з метою захисту прав та законних інтересів дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  працівниками служби у справах дітей Тульчинської районної державної адміністрації, в складі: начальника служби у справах  дітей (Поліщука В.Л.), завідувача сектору з питань опіки та піклування (Федорової  Ю.В.), головного спеціаліста служби у справах дітей (Матвієвої К.О.) , головного спеціаліста служби у справах дітей (Заяць М.А.) , спільно з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Капелюшною О.П.) та старшим інспектором ювенальної первенції Тульчинського відділу ГУ НП (Омелянчук О.М.), здійснено виїзд в с. Печера з метою обстеження сімей даної категорії. Було проведено роботу з батьками, в сім’ях яких проживають діти, що перебувають в складних життєвих обставинах, попереджено щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків та про необхідність створення належних умов повноцінного виховання, розвитку та проживання дітей. За результатами рейду, працівниками даних структур, було складено акти обстеження умов проживання сімей даної категорії та протоколи про адміністративні правопорушення.
12 Листопада, 2019 р., 15:49
12 листопада 2019 року  проведено позачергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання  насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю працівників управління соціального захисту населення, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації, начальника Тульчинського РВ філії ДУ « Центр пробації» у Вінницькій області, представників спеціалістів  райдержадміністрації, представники Тульчинської ОТГ.
11 Листопада, 2019 р., 14:13
09 листопада 2019 року в спортивному залі Тульчинської ДЮСШ зібрались кращі волейболісти трьох районів, щоб поборотись за Кубок «Золота осінь», який був організований за сприянням голови Тульчинської районної державної  адміністрації Чуби В.В.
11 Листопада, 2019 р., 14:10
11 листопада 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю керуючого справами районної ради Віталія Вільчинського, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ тощо.
11 Листопада, 2019 р., 12:49
Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.
08 Листопада, 2019 р., 16:38
8 листопада   поточного року представниками управління соціального захисту населення та територіального центру соціального обслуговування проведено перевірку забезпечення твердим паливом на осінньо-зимовий період одиноких пристарілих громадян, в с Копіївці, Сільниці ,  5 підопічним  надано послуги перукаря. та вручено набори фруктів.
08 Листопада, 2019 р., 15:07
За повідомленням відділу статистики у Тульчинському районі:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь