ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Січня, 2024 р., 11:43
Понад 1 млрд грн військового збору платники податків Вінниччини перерахували протягом 2023 року до державного бюджету на посилення обороноздатності української армії та пришвидшення нашої перемоги.
17 Січня, 2024 р., 11:42
Вночі, 18 січня, очікуються пориви вітру 15-20 м/с, ожеледь, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий). Будьте обережні! Тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, розлогих дерев та конструкцій будівель, що можуть зірватися. Джерело: Головне управління ДСНС України у Вінницькій області
17 Січня, 2024 р., 07:54
Головною мотивацією для українського народу продовжувати боротьбу з повномасштабною російською агресією є бажання справедливості та свободи, спільні для всіх цивілізованих людей. Саме тому світ має допомогти Україні, зокрема посилювати її економіку, адже наша держава сьогодні зміцнює світову безпеку. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час участі у спеціальному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі.
17 Січня, 2024 р., 07:48
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces повідомляє, що у ніч на 17 січня 2024 року противник завдав удару 20-ма ударними БпЛА типу  “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ – рф. та двома зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгогородської обл. – рф у напрямку Харкова.
16 Січня, 2024 р., 16:18
Військовослужбовець родом з міста Тульчина. Призваний до лав Збройних сил України першого липня 2022 року. Служить у складі десантно-штурмової бригади,  яка тримає оборону біля Кліщіївки.
16 Січня, 2024 р., 16:12
16 січня 2024 року під головуванням начальника Тульчинської районної  військової адміністрації   Олександра Гаврилюка, відбулась оперативна нарада з головами територіальних громад району за участі його заступників  Михайла Мурги, Володимира Скалія та Сергія Чепернатого,  начальника Тульчинського РТЦК та СП у Вінницькій області Ярослава Ліщини, заступника начальника Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Сергія Капелюшного, начальника Тульчинського РВ СБУ Ігоря Кривоноса та  начальника Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області  Сергія  Рудика,   голів територіальних громад району,  на якій було розглянуто нагальні питання кількох сфер діяльності військової адміністрації під час воєнного сьогодення. Зокрема:
16 Січня, 2024 р., 16:10
Уряд вніс зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу.
16 Січня, 2024 р., 10:32
Якщо Ви – школярі, любите грати у баскетбол, волейбол, футзал і Вам подобається спортивне орієнтування або ж мрієте бути крутими черлідерами – Ви маєте обов’язково спробувати свої сили у наймасштабнішому спортивному проєкті «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».
16 Січня, 2024 р., 09:22
До повномасштабного вторгнення він жив своїм цивільним життям, працював, радів життю, будував та реалізовував свої плани. Російський окупант змінив його життя та долю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь