ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2023 р., 08:13
У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України повідомляють, що відсьогодні власники житла, яке було зруйноване внаслідок збройної агресії рф, зможуть подати заяву на отримання компенсації. Зробити це можна через застосунок Дія.
02 Серпня, 2023 р., 08:13
Про це наголосила заступник міністра у справах ветеранів України Світлана Кашенець під час участі у презентації результатів дослідження про потреби та перешкоди ветеранів при працевлаштуванні. Його провели аналітики Українського ветеранського фонду Мінветеранів за підтримки Lobby X та Work.ua.
01 Серпня, 2023 р., 21:33
Невимовний біль сковує душу та розриває серце. Страшна звістка сколихнула сьогодні Тульчинську громаду. У вічність відійшов Буженко Роман Анатолійовича, 08 березня 1977 року народження, житель міста Тульчин.
01 Серпня, 2023 р., 18:25
27 липня обірвалось ще одне життя українського воїна. В результаті артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Роботине Запорізької області загинув Резнік Олександр Сергійович, 1989 року народження, уродженець с.Городківка.
01 Серпня, 2023 р., 16:48
щодо розшуку зниклих безвісти за особливих обставин, підготовлені «Національне інформаційне бюро / National Information Bureau»:
01 Серпня, 2023 р., 16:47
Йде війна, на якій українське військо демонструє усі найкращі чесноти, якими може обдарувати людину Господь, природа та власне прагнення бути Людиною. Наші оборонці доблесно б’ють окупантів, роблячи все можливе й неможливе задля того, аби Україна залишалася вільною, цивілізованою державою. Державою, в якій поважають людину як особистість, в якій у шані – повноцінно жити, віддано працювати, народжувати й зрощувати дітей, радіти успіхам своїм власним та їхнім, радіти успіхам своєї країни. За таку світлу й високу мету українські воїни віддають життя.
01 Серпня, 2023 р., 15:29
Конкурс ініційовано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.
01 Серпня, 2023 р., 15:27
Нав’язливі думки бувають у всіх. Вони виникають нізвідки і ніби чіпляють нас на гачок, витісняючи все інше.
01 Серпня, 2023 р., 15:27
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов вручив ордени «За мужність» ІІ і ІІІ ступеня  родинам загиблих воїнів із Вінниччини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь