ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2023 р., 16:26
Сьогодні, у приміщенні КНП «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги», начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із Крижопільським селищним головою привітали медичних працівників громади з професійним святом.
27 Липня, 2023 р., 16:02
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль з Першою леді України Оленою Зеленською та з урядовою командою під час робочої поїздки у Вінницю ознайомилися зі спорткомплексом місцевої спортивної школи, особливістю якого є те, що він повністю облаштований для маломобільних груп населення.
27 Липня, 2023 р., 15:49
Сьогодні, 27 липня ми  вперше святкуємо День медичного працівника.  Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України, відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського установлено в Україні професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя — День медичних працівників, яке відзначатиметься щороку в цей день.
27 Липня, 2023 р., 15:38
Сьогодні, 27 липня 2023 року було представлено начальника першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майора Кучерука Олега Миколайовича.
27 Липня, 2023 р., 14:36
Сьогодні, робочий день очільник району розпочався із інспектування наслідків негоди, яка 26 липня 2023 року пройшла Тульчинщиною.
27 Липня, 2023 р., 14:28
Сьогодні у Києві Начальник ОВА Сергій Борзов разом з колегами вшанували пам'ять загиблих медиків під час війни та подякували всім, хто продовжує боротися за здоров’я і життя українців.
27 Липня, 2023 р., 14:09
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та за участі Першої леді України Олени Зеленської у Вінниці відбулося виїзне засідання Ради безбар’єрності.
27 Липня, 2023 р., 11:19
У День медичного працівника вперше у нашому регіоні виконано трансплантацію печінки від донора!
27 Липня, 2023 р., 10:22
Зараз користувачам масово надходять спам-повідомлення 
27 Липня, 2023 р., 10:05
Днями у Вінниці відкрито другий в Україні Центр ветеранського розвитку. Базою для нього став Вінницький національний технічний університет. Тут готуватимуть помічників ветерана й загалом допомагатимуть Захисникам і Захисницям на шляху переходу від військової кар’єри до цивільного життя, зокрема через здобуття нових професійних навичок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь