ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2020 р., 16:41
Старший солдат  Ведешин Андрій Олександрович 1986 р.н. загинув сьогодні біля 09.30  ранку в районі с. Пески Донецької області  при евакуації з поля бою у гелікоптері (обставини уточнюються). Військовослужбовець Сухопутних військ  Збройних Сил України Андрій Ведешин  був призваний Тульчинським РВК на військову службу за контрактом у травні 2017 року. Загиблий проживав разом з батьками у селі Кинашів Тульчинського  району. У героя залишились мати, брат  та донька (2012 р. н) Попередньо поховання планується 14 березня  у  рідному селі Кинашів Вічна пам’ять Герою!
10 Березня, 2020 р., 16:37
10 березня поточного року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського відбулось засідання постійнодіючої комісії з питань розгляду звернень громадян.
10 Березня, 2020 р., 11:08
Перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, керівники та представники управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури  райдержадміністрації, а також представники Шпиківської селищної ради привітали дитину, позбавлену батьківського піклування, з придбанням житла за рахунок коштів грошової компенсації відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 26.06.2019 №616, якою визначено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
06 Березня, 2020 р., 10:04
Шановні тульчинці, дорогі земляки! Від імені районної державної адміністрації сердечно вітаю жителів Тульчинщини з 206-ю річницею з дня народження геніального Кобзаря, поета і художника, громадського діяча і патріота, справжнього символу незалежної України – Тараса Григоровича Шевченка (1814 – 1861). На державному рівні, за участю громадських організацій, широких верств населення нашої держави, української діаспори у світі зустрічаємо цю річницю з твердою вірою у світле майбуття України, що засвідчила з 2014 року незламну волю до свободи, єдності та соборності.  
06 Березня, 2020 р., 10:02
Шановні жінки, дорогі наші землячки! Весняна пора пробудження природи приносить в наші оселі чудове свято сонця, життя і кохання – Міжнародний жіночий день 8 Березня.
05 Березня, 2020 р., 11:41
01 липня 2019 року набув чинності новий Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві,  який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337.
05 Березня, 2020 р., 11:39
Професійне навчання фахівців з числа безробітних проводиться Тульчинською районною філією Вінницького обласного центру службою зайнятості відповідно до потреб місцевого ринку праці та з урахуванням конкретної потреби в персоналі певного підприємства, установи, організації чи фізичної особи, котра приймає на роботу найманого працівника. Відповідно до замовлення роботодавця на підставі договору, за рахунок коштів Фонду, служба зайнятості організовує підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації громадян за спеціальностями, в яких є потреба у роботодавця.
04 Березня, 2020 р., 16:55
За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, станом на 4 березня 2020 року у світі зареєстровано 93 160 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 198 - летальні. Одужало вже 50 690 осіб.
04 Березня, 2020 р., 14:22
Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з  Державним агентством лісових ресурсів, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування започатковують нову Всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом».
04 Березня, 2020 р., 10:47
« Поезія – це свято, як любов. О, то не є розмовка побутова! - зазначала Ліна Костенко і додавала: - А поети – то лиш інструмент, в якому плачуть сни мого народу». 3 березня, саме у Міжнародний день письменника, поети літературно-мистецького « Оберіг»  ( голова об’єднання Ю.Хмелевський, М.Ясакова, Л.Маслова, а також начальник відділу освіти, молоді і спорту, котрий теж є поетом-оберегівцем, С.Чепернатий) зустрілися із учнями Кинашівської ЗШ І-ІІІ ст., Холодівської, Михайлівської ЗШ І-ІІ ст., а також із  дітьми Заозерненської ЗШ І-ІІІ ст. ( директор Невеселюк Л.В.) у цьому ж закладі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь