ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Березня, 2020 р., 16:45
2 березня 2020 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ було проведено нараду стосовно виконання доручення Прем’єр- міністра України про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами.
02 Березня, 2020 р., 16:17
28 лютого 2020 року в приміщенні Тульчинського районного центру зайнятості проведено для осіб з інвалідністю груповий профконсультаційний захід.
02 Березня, 2020 р., 11:55
З огляду на поширення коронавірусу у Китаї і деяких країнах Європи в МОЗ України розробили інфопостери по профілактиці інфікування і поширення коронавірусу.
28 Лютого, 2020 р., 16:13
28 лютого 2020 року при районній державній адміністрації відбулось засідання районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Заслухавши думки та пояснення учасників засідання, комісією були прийняті відповідні рішення та передані за компетенцією на виконання.
28 Лютого, 2020 р., 16:08
28 лютого поточного року  в с.Ганнопіль Тульчинської територіальної громади відбулись збори громадян.
28 Лютого, 2020 р., 10:47
27 лютого 2020 року, на головному червоному хіднику обласної культурно-мистецької акції «Людина року – 2019» (м. Вінниця),  на  урочистій церемонії традиційного щорічного нагородження за досягнення та успіхи зібралися кращі з кращих представників інтелектуальної та професійної еліти області – переможці та номінанти конкурсу.
28 Лютого, 2020 р., 10:09
З огляду на поширення коронавірусу у Китаї і деяких країнах Європи в МОЗ України розробили інфопостери по профілактиці інфікування і поширення коронавірусу.
28 Лютого, 2020 р., 10:03
27 лютого у Вінниці відбулась урочиста подія, а саме відзначення премією «Людина року» в 33 номінаціях. У конференц-холі ресторану «Mont Blanc» зібралися десятки урочисто вбраних людей: ресторатори, фінансисти, волонтери, дизайнери, бізнесмени ,підприємці та спортсмени. Більшість з них – номінанти на отримання головного призу – статуетки «Людина року», а тому відбулось відзначення та нагородження кращих у різних сферах діяльності.
28 Лютого, 2020 р., 09:58
З метою виховання підростаючого покоління засобами мистецтва духовності та високих патріотичних і морально-етичних якостей, національної свідомості, формування відчуття гідності громадян європейської держави, зміцнення існуючих та створення нових колективів вчительської та учнівської творчості, сприяння підвищенню рівня їх виконавської майстерності   27 лютого 2020 року на базі Печерського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Шпиківського  ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів, Торківської філії ЗШ І-І ст. Шпиківського ОНЗЗСО І-ІІІ ступенів, Копіївського ЗЗСО І-ІІ ступенів  було проведено 3-день вищезазначеного фестивалю.
28 Лютого, 2020 р., 08:58
      27 лютого 2020 року в приміщенні  конференц-зали Тульчинської районної ради та райдержадміністрації в Тульчині відбулась нарада  директорів, кухарів та медичних сестер   закладів дошкільної освіти Тульчинського району за участі  працівників  Тульчинського районного управління головного управління держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь