ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2020 р., 08:48
З метою   перевірки харчоблоків  закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти району тривають комісійні моніторинги щодо дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів. 
27 Лютого, 2020 р., 16:30
Сьогодні, 27 лютого 2020 року, в режимі зв'язку «Skype» проведена селекторна нарада під головуванням заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації Заболотної Н.М. щодо  готовності проведення ремонтних робіт в приймальних відділеннях опорних лікарень інтенсивного лікування. Нарада відбулася за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Олега Боровського, начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Миколи Шевчука, головного лікара КНП «Тульчинська ЦРЛ» Віталія Лисиці, проектувальника ФОП  Пукас В.М.
27 Лютого, 2020 р., 15:48
27 лютого 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому розглядались питання:
27 Лютого, 2020 р., 12:53
З огляду на поширення коронавірусу у Китаї і деяких країнах Європи в МОЗ України розробили інфопостери по профілактиці інфікування і поширення коронавірусу.
27 Лютого, 2020 р., 10:47
Ось і добіг свого кінця IV-й відкритий Чемпіонат Тульчинського району з футзалу серед аматорських команд сезону 2019-2020 років.
27 Лютого, 2020 р., 10:44
22 лютого 2020 року у м. Тульчині відбувся завершальний третій тур вищої ліги чемпіонату Вінницької області з волейболу серед аматорських команд сезону 2019-2020 років.
27 Лютого, 2020 р., 08:16
26 лютого 2020 року відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації.
26 Лютого, 2020 р., 09:41
З огляду на поширення коронавірусу у Китаї і деяких країнах Європи в МОЗ України розробили інфопостери по профілактиці інфікування і поширення коронавірусу.
25 Лютого, 2020 р., 15:47
Відповідно до частини першої статті 45 Закону України «Про державну службу» керівники органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного державного органу за участю представників громадських рад, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок та засобів масової інформації. У зв’язку з цим, були оприлюднені в місцевих електронних ЗМІ повідомлення про запланований звіт, на який були запрошені представники Громадської ради при райдержадміністрації, інших громадських і профспілкових формувань, районні засоби масової інформації тощо.
25 Лютого, 2020 р., 15:42
25 лютого у конференц-залі Тульчинської районної ради начальником районного управління Держпродспоживслужби Ю.С.Щаблевською та начальником відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Ю.Г.Деркачем було проведено засідання районної протиепізоотичної комісії. На порядок денний було винесено питання щодо недопущення  розповсюдження захворювання африканської чуми свиней на території Тульчинського району через спалах даної хвороби у Немирівському районі в ТОВ «АгроАстра».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь