ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2023 р., 14:45
В рамках відзначення Всесвітнього дня психологічного здоров’я, який  реалізується у рамках Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, психологічною службою Крижопільського ліцею № 2 з учнями 7а та 7б класів було проведено квест-гру «Моє психічне (ментальне) здоров’я».
11 Жовтня, 2023 р., 12:29
Минулого року Вінниччина першою в Україні покрила системою Custody Records шість базових підрозділів регіону. Наразі система контролю за дотриманням прав людини активно впроваджується в інших підрозділах поліції.
11 Жовтня, 2023 р., 11:41
Звертаємо увагу споживачів газу!
11 Жовтня, 2023 р., 11:03
Тульчинська районна військова адміністрація повідомляє, що по ВП Жмеринська дистанція колії будуть виконуватись невідкладні ремонтно-колійні роботи по заміні залізобетонних плит переїзного настилу на залізничному переїзді на напрямку Жмеринка – Вапнярка (с. Бурдеї). Даний переїзд перетинає автомобільну дорогу Т-02-12 Вінниця – Тиврів – Шпиків – Комаргород (1177 км ПК5 перегону Рахни – Юрківка).
11 Жовтня, 2023 р., 10:56
Сьогодні в Україні немає дитини, яка тією чи іншою мірою не зазнала би впливу війни. Пережитий стрес — якщо з ним не працювати — може спричинити проблеми з фізичним і ментальним здоровʼям. 
11 Жовтня, 2023 р., 10:42
Цього року святкування Дня ментального здоров’я відбувається під гаслом: «Ментальне здоров’я: плекаємо стійкість». Під час війни це важливо, як ніколи. Бо в турботі про своє ментальне здоров’я ми знаходимо сили жити далі, допомагати країні і підтримувати рідних.
11 Жовтня, 2023 р., 10:41
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у заході «Ти як? Історії стійкості». Захід, присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я, який за ініціативою ВООЗ відзначається щороку 10 жовтня, відбувся в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої дружиною Президента, за підтримки ЮНІСЕФ.
11 Жовтня, 2023 р., 09:54
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації інформує,  що відповідно до Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки з 11 жовтня 2023 року оголошено прийом документів щодо одержання пільгових кредитів особистими селянськими, фермерськими господарствами, сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та іншими суб’єктами господарювання в сільській місцевості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь