ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 16:26
«Ти як?» - саме під такою назвою в Україні діє Всеукраїнська програма ментального здоров’я, ініційована дружиною Президента України Оленою Зеленською. Сьогодні, 12 жовтня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Володимир Скалій взяли участь в інформаційному заході до Всесвітнього Дня Ментального здоров'я #Руханка сили #ТиЯк?, який було проведено в КЗ "Піщанський ліцей №1" Піщанської селищної ради.
12 Жовтня, 2023 р., 16:05
Сьогодні новопризначеного начальника обласного поліцейського главку представив Голова Національної поліції України, генерал поліції третього рангу Іван Вигівський.
12 Жовтня, 2023 р., 15:56
У Всесвітній день ментального здоров'я - ще один привід нагадати, як важливо чесно відповісти собі на питання "Ти як?", поставити його друзям, близьким, простягнути руку допомоги. Війна та її наслідки - дуже важкий тягар, який під силу не кожному. Просіть про допомогу. Пропонуйте допомогу. Ми мусимо жити, тож мусимо говорити один з одним. Тульчинські ліцеїсти з ПВФП долучилися до Всеукраїнського уроку з ментального здоров'я "ТИ ЯК? Повертаємось до школи!" та прийняли участь в однойменній акції.
12 Жовтня, 2023 р., 15:34
Російсько-українська війна забирає життя наших громадян. У засвіти йдуть мужні та хоробрі військовослужбовці. Ми платимо високу ціну за цю перемогу.
12 Жовтня, 2023 р., 15:22
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації інформує,  що на виконання рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії Тульчинської районної військової адміністрації від 24.08.2023 року №29 «Про посилення заходів профілактики щодо захворювання  тварин на сказ на території Тульчинського району» 15 жовтня 2023 року з 09.00 години бригадою мисливців, утвореною філією «Тульчинське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України»,  на територіях сіл Бортники, Тарасівка та Зарічне    буде проведено відстріл лисиці червоної .
12 Жовтня, 2023 р., 15:21
Щороку в жовтні місяці світова спільнота відзначається День ментального здоров’я. Брацлавський ліцей № 1 не стояв осторонь цієї події та взяв участь у Всеукраїнському флешмобі "Руханка сили" для підтримки ментального здоров'я дорослих та дітей. До діток навчального закладу доєднався заступник начальника районної військової адміністрації Михайло Мурга, який розповів про Всеукраїнську програму ментального здоров’я  «Ти як?» ініційованою Першою Леді України  Оленою Зеленською. Посадовець відзначив творчий підхід до реалізації заходу та подякував колективу за креативність.
12 Жовтня, 2023 р., 14:12
Президент України Володимир Зеленський зазначає, що результатом його візиту до Королівства Бельгія стали домовленості щодо посилення українських захисників і протиповітряної оборони країни, що особливо важливо напередодні зимового періоду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь