ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Жовтня, 2023 р., 16:12
Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України (далі – Конкурс) проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки:
13 Жовтня, 2023 р., 14:51
12 жовтня 2023 року  за погодженням з Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій  області на місцевому стадіоні смт. Вапнярка за участі учнів ліцею № 1 та ліцею № 2 проведено День мужності та безпеки. Учасників заходу привітали заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Вапнярський селищний голова Олександр Горенюк.
13 Жовтня, 2023 р., 14:51
До Тульчинського відділу поліції завітав колишній поліцейський, який став на захист країни у складі спецпідрозділу "ЛЮТЬ" з позивним "Ріддік". Боєць поділився своїм досвідом служби у ЛЮТі та розповів про особливості діяльності спецпідрозділу.
13 Жовтня, 2023 р., 14:07
Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна взяла учать у заході, присвяченому темі розвитку цифрових інструментів та послуг для ветеранів й ветеранок в межах переходу від військової кар'єри до цивільного життя.
13 Жовтня, 2023 р., 14:07
Міжрегіональний територіальний орган в складі кримінальної поліції Національної поліції України виконує важливі функції, особливо під час війни. 
13 Жовтня, 2023 р., 11:51
13 жовтня 2023 року під головуванням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини.
13 Жовтня, 2023 р., 11:50
На Тульчинщині керівництвом району періодично здійснюються безпопереджувальні перевірки, аби наочно пересвідчитись чим і як саме забезпечене укриття та в яких умовах діти перебувають під час повітряних тривог. Освітнє середовище в якому перебувають діти в першу чергу має бути безпечним.
13 Жовтня, 2023 р., 10:25
У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я триває підготовка військових психологів. Про це повідомила перша леді України Олена Зеленська в інтерв’ю телеканалу ICTV (телемарафон «Єдині новини») з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров’я, який за ініціативою ВООЗ щороку відзначається 10 жовтня.
13 Жовтня, 2023 р., 10:25
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок реалізації експериментального проєкту з організації навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Уряду 15 вересня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь