ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 14:12
Начальник ОВА Сергій Борзов провів нараду з керівництвом ГУ Держпродспроживслужби у Вінницькій області, ГУ НП у Вінницькій області, начальниками районних військових адміністрацій, а також представниками органів, відповідальних за лісову і мисливську галузі щодо вирішення питання регуляції чисельності червоних лисиць.
12 Жовтня, 2023 р., 08:45
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
11 Жовтня, 2023 р., 17:08
Стартував черговий етап комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яка впроваджується з ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Він присвячений ментальному здоров’ю дітей, підлітків та батьків.
11 Жовтня, 2023 р., 17:02
Відповідно до затвердженого графіка виїзних прийомів, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Володимиром Скалієм, 11 жовтня 2023 року провів виїзний прийом громадян в Томашпільській громаді.
11 Жовтня, 2023 р., 16:32
Головною метою Марафону є популяризація ідеї здорової нації та рухомого способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в суспільстві; залучення представників з усіх областей України до участі задля утвердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.
11 Жовтня, 2023 р., 16:31
З метою сприяння формування у суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, популяризації технік психологічного відновлення турботи про себе та оточуючих на теренах Тульчинського району тривають дні ментального здоров’я.  
11 Жовтня, 2023 р., 15:14
Лише серце знає всю глибину смутку за рідними, душі яких полинули в небо навіки. Залишається з нами пам'ять про них -  світла, як сльоза, вічна, як вогонь, що крізь земне життя віє німим спокоєм, зберігаючи назавжди теплі спомини про всіх, кого вже ніколи не повернути.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь