ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2024 р., 14:25
Начальник ОВА Сергій Борзов провів зустріч з Послом Європейського Союзу в Україні Катаріною Матерновою, яка з робочим візитом відвідала Вінницьку область.
05 Червня, 2024 р., 14:24
У МОЗ України спростували поширений міф про те, що без направлення жодну медичну допомогу в лікарнях безоплатно не нададуть.
05 Червня, 2024 р., 14:24
11 ветеранів від Вінниччини взяли участь у  відборі до національної збірної Ігри Нескорених.
05 Червня, 2024 р., 12:23
На жаль ця жахлива війна забирає життя найкращих українських синів. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо! Це пам'ять, яка не згасне. Ми пам’ятатимемо імена Героїв, чиї імена назавжди вписані в історію боротьби України.
05 Червня, 2024 р., 08:27
Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році.
05 Червня, 2024 р., 08:20
4 червня  підписано Меморандум про взаєморозуміння між Вінницькою обласною військовою адміністрацією і Вінницькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.
05 Червня, 2024 р., 08:19
Вміння захистити себе та своїх близьких – одна із базових навичок під час війни. Тому, наразі, створюється команда зі 180 молодих людей з кожного району області, які мають бажання навчитися надавати першу допомогу. Вони навчатимуться, як вберегтись від мін та обстрілів та поводитись, у разі небезпеки.
05 Червня, 2024 р., 08:18
Відповідно до статті 8 Закону України «Про охорону праці» на роботах із шкідливими і небезпечними умовами праці, а також роботах, пов’язаних із забрудненням або несприятливими метеорологічними умовами, працівникам видаються безоплатно за встановленими нормами спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші засоби індивідуального захисту (сертифіковані),     а також мийні та знешкоджувальні засоби. Працівники, які залучаються до разових робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварій, стихійного лиха тощо, що не передбачені трудовим договором, повинні бути забезпечені зазначеними засобами.
05 Червня, 2024 р., 08:15
Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь