ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2023 р., 15:39
Уряд підтримав створення комплексної послуги. Українці за однією заявою зможуть отримати сервіси, необхідні для ведення власної справи.
09 Листопада, 2023 р., 14:26
Рятувальники радять на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев, а в разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті. Також слід уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.
09 Листопада, 2023 р., 14:19
На початку листопада начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, перебуваючи в обласній військовій адміністрації разом із своїми колегами, очільниками районів Вінниччини отримав бокси для раннього розвитку дітей Ukrain, які передав Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов від представництва міжнародного фонду UNICEF.
09 Листопада, 2023 р., 14:17
Вже два роки поспіль лісівники спільно з громадами проводять масштабну роботу з виявлення та порятунку самосійних лісів та передачі лісовим господарствам деградованих земель під лісорозведення. Це важливий етап відновлення здорової екології та збільшення лісистості України до оптимального рівня.
09 Листопада, 2023 р., 13:00
У межах якої програми онкохворі можуть отримати знеболювальні засоби на безоплатній основі?
09 Листопада, 2023 р., 11:58
Щотижня, відповідно до затвердженого графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком та його заступниками.
09 Листопада, 2023 р., 08:30
Сьогодні український парламент проголосував за ратифікацію міжурядової Угоди України та Республіки Молдова щодо будівництва мосту через Дністер на українсько-молдовському кордоні в районі населених пунктів Ямпіль – Косеуць.
09 Листопада, 2023 р., 08:25
З жовтня 2022 року цією програмою скористалися вже понад 4 тисячі українських родин, а загальна сума виданих іпотек перевищила 6 мільярдів гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь